top of page

De verschillende behandelingen

Bij Schoonheidssalon Celine kunt u terecht voor verschillende schoonheidsbehandelingen, verven van wimpers en wenkbrauwen, epileren, harsen, wimper extensions en diverse massages.

Schoonheidsbehandelingen
 
Bent u toe aan ontspanning of heeft uw huid verzorging en aandacht nodig? Bij Schoonheidssalon Celine heeft u de keuze uit een aantal verschillende schoonheidsbehandelingen. De basisbehandeling bestaat uit een reiniging, scrub/peeling, masker en dag-/nachtverzorging.
Met de luxere behandelingen kunt u dit aanvullen met epileren, een massage, harsen/verven en/of een korte huidanalyse. 
 
vanaf  €35

Verven
 
Wimpers en wenkbrauwen zijn een belangrijk onderdeel van het gezicht en bepalen voor een groot deel uw uitstraling. Wanneer ze lichter zijn dan u zou willen, kunt u ze laten verven. Geverfde wimpers lijken langer en geven een natuurlijke uitstraling. Bovendien is het ideaal voor op vakantie.
Door uw wenkbrauwen te verven lijken ze voller en krijgt u een mooie uitstraling. Samen kiezen we de juiste kleur die het best bij u past. 

 
vanaf  €14

Epileren
 
Wenkbrauwen bepalen voor een groot deel de uitstraling van uw gezicht. Bij Schoonheidssalon Celine kunt u uw wenkbrauwen professioneel laten epileren. Samen kijken we naar de juiste vorm die bij uw gezicht past. 
 
vanaf  €15

Harsen
 
Bij Schoonheidssalon Celine kunt u zowel uw gezicht (wenkbrauwen, bovenlip en kin) als uw lichaam (oksels, armen, rug, bikinilijn en benen) laten harsen. De haren blijven 3 tot 6 weken weg, afhankelijk van de haargroeicyclus, en komen in de meeste gevallen zachter terug. Bij consequente herhaling kunnen de haren op sommige plaatsen zelfs wegblijven, vooral op het lichaam.
 
vanaf  €13

Wimper Extensions
 
Wilt u graag langere, vollere en/of dikkere wimpers? Dan zijn wimper extensions de oplossing. Zo krijgt u sprekende ogen zonder dat mascara nodig is, ideaal voor op vakantie! Wimper extensions geven een natuurlijk effect, omdat de haren één voor één op uw eigen wimpers worden geplaatst, en zijn daarom niet schadelijk voor uw eigen wimpers. De extensions blijven ongeveer 3 tot 6 weken zitten, afhankelijk van de haargroeicyclus van uw eigen wimpers. 
 
vanaf  €72

Massages
 
Bij Schoonheidssalon Celine kunt u terecht voor verschillende massages om spanning, stress en klachten te verminderen. De klassieke massage (rug, nek, schouders of hele lichaam) zorgt voor ontspanning en soepelere spieren. De Hot Stone Massage zorgt voor ontspanning, een betere doorbloeding en maakt de spieren nog beter los. De zwangerschapsmassage geeft verlichting en ontspanning tijdens de zwangerschap. 
 
vanaf  €28

 

 

Behandelingen

bottom of page