top of page

 

 

Speciaalbehandelingen

Bio-Peeling Treatment

Een unieke biologische kruidenpeeling voor diverse huidproblemen en preventieve werking tegen huidveroudering. Vernieuwt de huid in 10 dagen.

Neoderma is voornamelijk bekend door de wereldwijd geliefde

Bio-Peeling behandeling die huidproblemen tegengaat en de huid verbetert. Deze unieke biologische peeling is ontwikkeld door een dermatoloog/kosmetoloog en gebaseerd op een combinatie van algen, puur natuurlijke planteningredienten en essentiële oliën.

De Neoderma Bio-Peeling is gebaseerd op de werking van verschillende kruidencocktails en onder andere Perfluorcarbon. Het is een biologische peeling die de huid vernieuwt zonder te verdunnen.

De vezels van de kruiden worden getransporteerd naar de onderste huidlaag en geven hier een nieuwe prikkel om een nieuwe celdeling aan te maken. Normaal regelt dit lichaam dit zelf iedere 28 dagen.

De kruiden van de peeling zakken tien dagen na de behandeling nog door naar beneden. Daarom werkt de Bio-Peeling 10 dagen door na de laatste behandeling. De huidlagen schuiven van onder op naar boven en na 10 dagen ontstaat er een compleet nieuwe opperhuid. Dit duurt normaal ongeveer 28 dagen. Het bevordert de celvernieuwing en stimuleert de aanmaak van collageen en elastinevezels (preventief tegen veroudering). Deze biologische peeling verdunt de huid niet, maar zorgt ervoor dat de huid versterkt wordt. Het normaliseert alle huidfuncties, verbetert de immuniteit van de huid en verfijnt de poriën.

De Bio-Peeling bestaat uit de volgende actieve bestanddelen:

 • Melisse: beschermt het natuurlijke hyaluronzuur van de huid

 • Calendula (goudsbloem): ontstekingremmend en antiseptisch. Vermindert het aanzien van poriën en puistjes

 • Pepermuntolie: verfrist en zuivert de huid

 • Algen: stimuleert de productie van elastine en colageen, hydrateert en regenereert de huid

De Bio-Peeling behandeling is preventief eenmalig toe te passen of als een kuur van 3 behandelingen. De behandeling is niet agressief en er ontstaan geen ongemakken zoals pijn, roodheid, vervelling en korstvorming. Het is geschikt voor alle huidtypen, ook voor de donkere getinte huid, en voor zowel vrouwen als mannen. De

Bio-Peeling kan toegepast worden vanaf de puberteit, wanneer het immuunsysteem stabiel is. De behandeling kan het hele jaar door toegepast worden, ook in de zomermaanden.

De Bio-Peeling kan worden toegepast bij:

 • Acne en vette huid

 • Couperose en rosacea

 • Littekens, striae en grove poriën

 • Pigmentvlekken en levervlekken

 • Atrofische huid en rimpels

 • Rokershuid (slecht doorbloedde huid)

 • Droge eczeem waaronder psoriasis, ichtyosis

 • Voor of na ingrepen door plastische chirurg

 • Preventief tegen huidveroudering

 

De Bio-Peeling kan niet worden toegepast bij:

 • Huidkanker

 • Onrustige en/of abnormale moedervlekken

Bio-Peeling Light Treatment

 

Een unieke kruidenpeeling voor de extreem gevoelige, dunne, couperose en rosacea huid. Vernieuwt de huid

in 10 dagen.

De Bio-Peeling Light is een mildere versie van de normale

Bio-Peeling. Deze is geschikt voor de dunne, extreem gevoelige, allergische huid en kan worden toegepast bij couperose en rosacea. Het verschil met de normale Bio-Peeling is dat de kruiden fijner gemalen zijn. Tevens is er calamine toegevoegd, dat een kalmerende werking heeft, en koaline voor een zuiverende werking en absorbering van overtollig talg. Ook de Bio-Peeling Light kan als een losse behandeling of in een kuurverband worden toegepast. De behandeling kan één keer per week toegepast worden en is mogelijk in combinatie met alle overige behandelingen van Neoderma.

Apaline Algae Modelling Treatment

Voor de gevoelige, dunne en couperose huid

De Apaline Algae Modelling Treatment is een unieke behandeling die speciaal is ontwikkeld voor de gevoelige, dunne, couperose en rosacea huid. Deze is meestal chronisch rood en vraagt hierdoor om specifieke zorg.

 

De Neoderma kruidencocktail bestaat uit de volgende ingrediënten:

 • Muisdoorn: ontstekingsremmend, vermindert de kwetsbaarheid van de haarvaten

 • Kamille-extract: werkt ontstekingsremmend en vermindert de kwetsbaarheid van de haarvaten. Werkt kalmerend, verfrissend, antiseptisch en zuiverend, voorkomt jeuk, gevoeligheid van de huid en couperose

 • Calendula-extract (goudsbloem): ontstekingsremmend, vermindert de kwetsbaarheid van de haarvaten. Bestrijd couperose, geneeskrachtige kalmerende, antiseptische, antibacteriële werking.

Aanwezige gatuline gewonnen uit kappertjes, beukenbloesem en groene walnoot verminderen de productie van histamine (roodheid) door verbetering van de bloedcirculatie en hebben een kalmerende en verjongende werking.​ Het natuurlijke afweersysteem en de huidstructuur worden versterkt.

De behandeling kan goed gecombineerd worden met de Bio-Peeling Light. Daarnaast kan de Apaline Treatment als losse behandeling of in kuurverband gedaan worden.

Neo-Marine Spa Treatment

Voor de vochtarme huid, fijne lijntjes en rimpels

De Neo-Marine Spa Treatment is een op algen gebaseerde behandeling met een vochtherstellende en anti-aging werking, speciaal ontwikkeld voor het gezicht en de hals.

 

De behandeling is gebaseerd op het Neoderma Hydration kruidencocktail, bestaande uit:

 • Heemst: verzacht en kalmeert

 • Melisse: beschermt het natuurlijke hyaluronzuur van de huid

 • Korenbloem: ontstekingsremmend, kalmerend en verstevigend

 

Actieve ingrediënten gewonnen uit zeewier, gecombineerd met kruidenextracten en vitamines zorgen ervoor dat de huid zijn vocht beter vast kan houden.

 

De Neo-Marine Spa Treatment is toepasbaar als losse behandeling

of als een intensieve kuur. De behandeling is te combineren met de

Bio-Peeling.

Meer informatie over de speciaalbehandelingen kunt u vinden op www.neoderma.nl of neem contact met ons op!

Naast de standaardbehandelingen kunt u bij Schoonheidssalon Celine ook terecht voor verschillende speciaalbehandelingen, zoals de Bio-Peeling.

bottom of page